2109765333 || 24ωρη Γραμμή Συμβουλευτικής Υποστήριξης για τους εργαζομένους και τους συγγενείς α΄ βαθμού

 

Πώς να έρθετε πιο κοντά

Αυτές οι 4 δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα αυξήσουν την ικανοποίηση που λαμβάνετε από τη σχέση σας.

- Γυμναστείτε μαζί. Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την άσκηση μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο θετικά ο ένας προς τον άλλο και η αύξηση του ρυθμού της καρδιάς σας μπορεί να αυξήσει τον ενθουσιασμό μεταξύ σας.

- Διαβάστε μαζί. Δεν εννοούμε ταυτόχρονα, αρκεί να είναι το ίδιο βιβλίο, άρθρο κλπ. Έρευνες δείχνουν ότι το να συζητάτε τις απόψεις σας πάνω σε αυτό που διαβάζετε σας φέρνει πιο κοντά και σας βοηθά να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Επίσης ένας άνθρωπος που διαβάζει (σύμφωνα με έρευνες) δείχνει πιο ελκυστικός, λιγότερο αγχώδης και με περισσότερη κατανόηση. Ό,τι ακριβώς ζητάμε από έναν σύντροφο δηλαδή!

- Κάντε μαζί κάτι για το σπίτι. Έρευνες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που κάνουν μαζί δουλειές στο σπίτι έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Αν οι δουλειές δε σας «βγαίνουν», κάντε μία τροποποίηση ή κάτι για να ομορφύνετε το χώρο σας.

- Δοκιμάστε μαζί κάποιο Extreme Sport. Το αίσθημα νευρικότητας και αγωνίας σχετίζεται με το αίσθημα της έλξης. Έτσι κάτι «επικίνδυνο» θα μας κάνει να αισθανθούμε εντονότερη έλξη για τον σύντροφό μας, συν ότι θα έχουμε μοιραστεί μία μοναδική εμπειρία.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ